Mijn verhaal


Wie ben ik?

Waarom coaching?

Ik heb een grote passie voor het groeien van bedrijven en ontwikkelen van mensen. Als student had ik een bijbaan waarin ik zo hard doorgroeide dat ik op mijn 20ste naar mijn HBO manager was in de UK van 3 locaties. Dit was het moment dat ik mij realiseerde ik me dat ik energie krijg om mensen te zien ontwikkelen en het bedrijf te zien groeien. 

  

Ik had een meisje aangenomen die erg nerveus was en bang om tegen iemand te praten.  Na 3 maanden hard werken en een hoop gesprekken en trainingen werd ze een echte dame. Een dame vol zelfvertrouwen die gemakkelijk een praatje maakte

met iedereen in het restaurant. Daar stopte het niet want hiernaast leverde ze ook een enorme bijdrage aan het bedrijf met haar nieuwe innovatieve ideeën. Toen realiseerde ik me dat je als coach, manager of eigenaar het verschil kan maken. 

 

Ondertussen weet ik dat mensen begeleiden met een commerciele insteek mijn kracht is en dat wil ik met jullie delen. Educatie

Dream activation, coaching, business support, start up

Mijn opleidingen 

* Havo

* International business 

* Life coaching

* Verkopen 4D

* Reiki 1

 

Talen

Nederlands

Engels

 

 

 

Werk ervaring

Dream activation, coaching, business support, start up

Mijn werk ervaring:

Ik hou er van om mezelf uit te dagen en verder te pushen om te kijken tot hoever ik kan gaan. Hierdoor heb ik veel bevredigende ervaringen opgedaan en een groot netwerk opgebouwd. 

 

Naast het behalen van mijn diploma's in international business en life coaching heb ik bijvoorbeeld ook voor de World Peace Foundation gewerkt om voor individuen in een gemeenschap een hulpmiddel te ontwikkelen om vrede te stichten. 

 

Verder heb ik veel onderzoek gedaan voor bedrijven zoals coffeelicious, Attend, Planet Venues, Planet pursuits en Fez. Hiernaast heb ik zelf ook een restaurant opgezet (Fez) en ben ik manager geweest van 3 locaties in de UK waaronder Fez, Star Bar en de Sun Inn. 

 

Ook als coach/ trainer heb ik ervaring. Ik gaf sales training  voor DOOR training & Coaching en ontwikkelde ik een social media training.

Ambitie en visie

Dream activation, coaching, business support, start up

Visie: 

Het creëren van een betere wereld door mensen zelfvertrouwen te geven om zichzelf te zijn en hun unieke dromen na te jagen. 

 

Ambitie:

Om angst te overwinnen en jouw dromen werkelijkheid te maken

 

Normen en waarden:

Eerlijkheid, liefde, passie, creativiteit, positiviteit en verantwoordelijkheid. 

 

 Voor meer inspiratie kijk even rond op mijn blog.